De industriële objecten die wij voornamelijk voor onze klanten behandelen zijn; containers, frames, silo’s, tanks, machineonderdelen e.d.. De maximale afmetingen van het te behandelen product zijn 25m x 7m x 7m. Na het stralen, eventueel schooperen, coaten we de objecten in onze geconditioneerde spuithallen in een één- of meerlaags-verfsysteem. In een van onze hallen bevindt zich een rangeersysteem tussen spuitzone en droogkamer. Hierin kunnen na het stralen meerdere producten worden gehangen voor een verdere behandeling. Het voordeel van dit systeem is dat de verf zo goed mogelijk overal aangebracht kan worden (géén oplegpunten) en dat er op één dag meerdere kleuren gespoten kunnen worden.

In overleg met ons en de verfleverancier wordt er een verfsysteem en RAL-kleur gekozen. De verfsystemen zijn conform de “Richtlijnen voor coatingbescherming in overeenstemming met ISO 12944”. Afwijkende kleuren kunnen op recept aangemaakt worden. Driestra BV werkt met gerenommeerde verfmerken en past diverse applicatiemethodes toe.

Oog voor kwaliteit, goed opgeleide en ervaren medewerkers, in combinatie met hoogwaardige verfproducten zorgen voor een perfecte behandeling van uw producten.